Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
4
5
6
7
8
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
25
26
27
28
29

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Με το 3 ο Volos Santa Run ο Βόλος γιόρτασε ενισχύοντας τα ιδρύματα και αποχαιρετώντας το 2018

Με τον καλύτερο τρόπο έκλεισε "τρεξιματικά" το 2018 στον Βόλο, με το 3ο Volos Santa Run που συνδύασε τον αθλητισμό, με τη διασκέδαση, τη ψυχαγωγία, και πάνω από όλα με τη φιλανθρωπική διάσταση που είχε και φέτος η εκδήλωση, καθώς οι συμμετέχοντες έριξαν στον ειδικό κουμπαρά ό,τι επιθυμούσαν ώστε να μοιραστεί στα ιδρύματα της πόλης μας.

Ήταν ένας αγώνας διαφορετικός από κάθε άλλο, καθώς δεν υπήρχε κατάταξη, εγγραφές, αριθμοί, νικητές. Για την ακρίβεια νικητές ήταν όλοι όσοι μετείχαν σε αυτή την εορταστική διαδρομή απόστασης μόλις ενός χιλιομέτρου που επιλέχθηκε ώστε να μπορούν να συμμετέχουν όλοι, από 1 ως 101 ετών! Οι Αγιοβασίληδες ξεκίνησαν από το χωριό του Άη Βασίλη, διέσχισαν την Ερμού και τερμάτισαν όλοι μαζί στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου όπου έψαλλαν τα κάλαντα.

Πολλές ευχαριστίες για μία ακόμη φορά στη Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Ν.Μαγνησίας που φύλαξε τη διαδρομή και υποστήριξε τη διοργάνωση. Στη Διεύθυνση Αθλητισμού Δήμου Βόλου (ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ), και στον εμπνευστή του Volos Santa Run από τη πρώτη χρονιά της διεξαγωγής του Σύλλογο Δρομέων Βόλου.

Ευτυχισμένο 2019 !


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001