Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Εορταστικός αγώνας δρόμου 5.000 μέτρων των μελών του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας "ΖΕΥΣ"

Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»             28 - 12 - 2019

Τα μέλη του Α.Π.Σ.Δ. Πιερίας «ΖΕΥΣ» έτρεξαν για «το καλό» των εορτών! 

Την Πέμπτη 26 Δεκεμβρίου τα μέλη του Α.Π.Σ.Δ. «ΖΕΥΣ» συγκεντρώθηκαν στην πλατεία της Ολυμπιακής Ακτής όπου και έτρεξαν απόσταση 5.000 μέτρων για «το καλό» των εορτών και της νέας χρονιάς!

Ο δρόμος είχε ψυχαγωγικό χαρακτήρα και ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος σημείωσε χαρακτηριστικά: «Με αυτή την όμορφη γιορτή κλείνουμε με τον καλύτερο τρόπο τη χρονιά και τα δέκα χρόνια λειτουργίας. Ο σύλλογος μας μέσα από τις δράσεις του προάγει με συνέπεια το μαζικό αθλητισμό, την ομαδικότητα, τον εθελοντισμό και την αλληλεγγύη. Ευχόμαστε στη δρομική κοινότητα και σε όλο τον κόσμο καλές γιορτές με υγεία και αγάπη.» 

Παρότι ο αγώνας ήταν εορταστικός, στον τερματισμό δεν υπήρξαν εκπλήξεις μιας και έκοψαν το νήμα οι «συνήθεις» πρώτοι, τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες! Ακολούθησε μπουφές με γλυκίσματα, εδέσματα και κρασί.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά την εταιρεία «Συμεωνίδης Discount Store» για τη χορηγία αθλητικών ειδών τα οποία διανεμήθηκαν, δίνοντας ραντεβού το νέο έτος με την προγραμματισμένη αιμοδοσία και την κοπή της πίτας.


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001