Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
1
2
3
6
7
8
9
10
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
27
28
29
30

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

ΣΔΥΑ - Ανακοίνωση - Κορονοϊός

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Δρομέων Υγείας Αθήνας (ΣΔΥΑ) με αίσθημα ευθύνης απέναντι στην Πολιτεία και τους Πολίτες  μετά την  τελευταία ανακοίνωση των αρμοδίων αρχών σας γνωρίζει τα κατωτέρω.

Αγαπητά Μέλη, Φίλοι Δρομείς,

Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση την οποία καλούμαστε να διαχειριστούμε  Όλοι Υπεύθυνα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Μια νέα  ΜΑΡΑΘΩΝΙΑ ΔΙΑΔΡΟΜΗ αρχίζει για Όλους μας.

Είμαστε συνηθισμένοι να τρέχουμε στον ελεύθερο χρόνο μας  για να τερματίσουμε στους αγώνες που επιλέγουμε να λάβουμε μέρος. Στη διαδρομή όμως του Κορονοϊού,  που όλοι ευχόμαστε να είναι  μικρής διάρκειας τα εφόδια που χρειαζόμαστε είναι πάνω από ΟΛΑ η υπομονή και η αγάπη για τον άνθρωπο. Προστατεύουμε τον εαυτόν μας  και προφυλάσσουμε τους γύρω μας.

Οι μακροχρόνιες δρομικές εμπειρίες της ζωής μας θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε και να τερματίσουμε τη νέα Μαραθώνια διαδρομή του Κορονοϊού  με λιγότερο κόστος ,  γιατί η Δύναμη είναι μέσα μας.

Τα γραφεία μας δεν θα λειτουργήσουν  μέχρι το τέλος Μαρτίου 2020.  Για πληροφορίες στο 2103625168

Για το Δ/Σ του ΣΔΥ Αθήνας


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001