Τα cookies επιτρέπουν μία σειρά από λειτουργίες που ενισχύουν την περιήγηση στο http://eoslmay.org/. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπο μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies.

Ημερολόγιο όλων των Αγώνων και Εκδηλώσεων

Δευ Τρι Τετ Πεμ Παρ Σαβ Κυρ
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
24
25
26
27
28
31

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Σύλλογοι Μέλη Ομοσπονδίας

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ΖΕΥΣ στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ»

17 Ιουνίου 2020

Επίσκεψη μελών του Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ» στην Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας

Μέλη της διοίκησης του Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας «ΖΕΥΣ», επισκέφθηκαν την Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας Σοφία Μαυρίδου, προκειμένου να εκφράσουν τις ευχαριστίες τους για την υποστήριξη των αγώνων “Katerini Run 2020” και να παραδώσουν αναμνηστικά δώρα.

Η  Αντιπεριφερειάρχης ευχαριστώντας τα μέλη του Δ.Σ. κατά την παραλαβή των αναμνηστικών σημείωσε τα εξής: «Ο λαϊκός - μαζικός αθλητισμός αποτελεί μία σημαντική αθλητική δράση η οποία σημειώνει ανοδική τάση στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια. Η Περιφερειακή Ενότητα στέκεται διαχρονικά αρωγός σε δράσεις οι οποίες προσφέρουν στην σωματική υγεία και την ψυχική ευεξία των πολιτών της Πιερίας. Ο Α.Π.Σ. Δρομέων Πιερίας ‘ΖΕΥΣ’ στην πάροδο του χρόνου απέδειξε ότι διαθέτει την τεχνογνωσία να πραγματοποιεί αξιόλογους αγώνες δρόμου και αξιοποιεί  την έμπρακτη υποστήριξη την οποία έχει λάβει από εμάς.»

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Συλλόγου Δρομέων ο πρόεδρος Αλέξανδρος Πούλιος ανέφερε: «Η επιτυχία την οποία σημείωσαν οι αγώνες Katerini Run 2020’ οφείλεται τόσο στην γνώση και την εμπειρία μας στον τομέα αυτόν, όσο και στην υποστήριξη την οποία λάβαμε από την Περιφερειακή Ενότητα Πιερίας. Σας ευχαριστούμε θερμά και υποσχόμαστε να συνεχίσουμε να υπηρετούμε με συνέπεια τους στόχους του συλλόγου μας, τον λαϊκό – μαζικό αθλητισμό, την αλληλεγγύη και τον πολιτισμό

Στην συνέχεια τα μέλη του Δ.Σ. Ευάγγελος Γερομιχαλός, Μιχαήλ Γεωργιάδης και Δημήτριος Βαρνάς αναφέρθηκαν στις δράσεις αλληλεγγύης, τις οποίες πραγματοποίησε ο Σύλλογος Δρομέων εν μέσω της πανδημίας του κορωνοϊού. Τέλος, ο σύμβουλος της Αντιπεριφερειάρχου σε θέματα αθλητισμού Σάββας Καρυπίδης ενημερώθηκε για τις προσεχείς δράσεις του συλλόγου και προσέφερε χρήσιμες προτάσεις με την πολύχρονη συμμετοχή του στον αθλητισμό .            


03


 

Αναζήτηση

Εγγραφή Newsletter

Σύνδεση Facebook

fb-1-un

Αθλητισμός για Όλους

1-3-5-1-eoslmay-a

Μέλος της Παγκόσμιας & Ευρωπαϊκής Ομοσπον. F.I.S.p.T. & U.E.S.p.T.

FISpT logo

uespt-union-europeen-sports-pour-tous

Αθλητισμός για Όλους

Συνεργαζόμενοι Φορείς

EOSLMA-Y 250X100-eng 001